Diverse clubs doen mee met de ballenactie

Een mooie kans voor alle clubs die nog veel zorgen over de financiële gevolgen van het coronavirus en alle maatregelen hebben. Het huidige voetbalseizoen is afgelopen,

 

Clubs kijken vooruit naar volgend seizoen. Maar dat is in deze tijd gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar willen voorkomen dat deze crisis ook volgend seizoen het voetbalplezier van onze (jeugd)leden verpest.

 

Diverse clubs hebben ieder jaar zo’n 100 -200 ballen nodig voor volgend seizoen. Ieder jaar weer een hele aanschaf en daarom organiseren ze een Ballenactie.

Iedereen die zijn club een warm hart toedraagt kan meedoen.

 

Via een actielink kun je een bal doneren aan de club en er samen voor zorgen dat de bal straks gewoon weer kan rollen bij je club. Want als balletje straks weer rolt, komt de rest ook wel weer. Iedereen die één of meerdere ballen doneert (leden en/of sponsoren), zal worden genoemd op een bord die we op ons ballenhok zullen hangen. 

Bron ballenactie.nl en Zeerobben

Wie nemen al deel aan de ballenactie?

sc Berlikum, Broekster Boys, Sporting Martinus, RKAVIC, Friese Boys, Zeerobben, SEV Leidschendam, Kagia, vv Oosthuizen, vv Heerenveen, AMVJ, FC Weesp, Vlug & Vaardig enz.