OOK SV ZANDVOORT ONTKWAM NIET AAN BESMETTINGEN...

Het zal niemand ontgaan zijn dat het aantal besmettingen in Zandvoort de afgelopen dagen aan het stijgen is. Vanuit het bestuur hebben wij helaas het besluit moeten nemen om de trainingen/oefenwedstrijden en evenementen tot en met zondag 23 augustus op te schorten.

 

Er zijn een aantal (mogelijke) besmettingen van het COVID-19 virus geconstateerd bij leden van onze vereniging.

 

Uit voorzorg nemen wij als Bestuur van S.V. Zandvoort de verantwoordelijkheid in deze beslissing. Wij zijn een vereniging, die op vrijwilligers rust en waarbij deze personen ook dagelijks aan het werk zijn voor een werkgever.

 

Het is dan ook volledig begrijpelijk dat wij hen niet in de positie willen brengen om een kans op besmetting op te lopen tijdens deze vrijwilligers werkzaamheden.