· 

Correctie: Meisjes Voetbaltraining bij FC Harlingen

Meisjestraining fc Harlingen llllllllllllllllllllllllllllll Vanaf maandag 24 augustus gaat bij fc Harlingen de meisjestraining weer van start! Een uniek trainingsuurtje bestemd voor meisjes van 5 tot en met 12 jaar. Onder leiding van Ingrid Hoekstra, Ashley Nauta en Julia IJdema krijgen de meisjes – zonder tussenkomst van jongens – training.

 

De tijd dat voetbal alleen voor jongens is, is allang voorbij. Het meisjes en vrouwen voetbal staan inmiddels op de kaart mede dankzij de Oranje Leeuwinnen uiteraard en steeds meer verenigingen omarmen het vrouwenvoetbal waardoor het ledenaantal onder vrouwen blijft groeien.

 

Vanaf maandag 24 augustus trainen alle (!) meisjes tot en met 12 jaar ELKE MAANDAG gezamenlijk van 17.30 – 18.30 uur! Ieder meisje krijgt op haar leeftijd en niveau de aandacht die zij verdient zodat zij zich persoonlijk kan ontwikkelen in het voetballen. Trainen in kleine groepjes, met goede begeleiding en de persoonlijke aandacht maakt het uniek.

 

Lijkt het jou leuk om met andere meisjes een balletje te trappen bij fc Harlingen? Ben jij of ken jij een meisje die voetballen ook leuk vindt? Wil je meedoen met de meisjestraining bij fc Harlingen? Of wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Ingrid Hoekstra op telefoon nummer 0648933054 en probeer het gratis en vrijblijvend uit! Neem gerust je vriendin mee want voetballen is leuk voor iedereen, voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven. Met andere woorden: voetbal is om van te houden.

 

Raadpleeg de website van fc Harlingen www.fc-harlingen.nl voor meer informatie.