· 

JVOZ en Sparta Rotterdam verlengen samenwerkingsovereenkomst met drie jaar

Het bestuur en de staf van JVOZ zijn verheugd dat de samenwerking als opleidingspartner van Sparta Rotterdam met drie jaar is verlengd. JVOZ is tot minimaal 2023 verbonden aan de Kasteelclub. Ook andere BVO’s toonden interesse in een soortgelijke samenwerking met JVOZ maar uiteindelijk bleek Sparta Rotterdam toch weer het best te passen. Het is de 2e verlenging van de samenwerkingsovereenkomst tussen JVOZ en Sparta Rotterdam, die is gestart in 2015. Dat zegt iets over de mate van tevredenheid die zowel JVOZ als Sparta Rotterdam over deze samenwerking hebben.

 

De afgelopen seizoenen werkten de opleidingen van Sparta Rotterdam en JVOZ al nauw samen en heeft een doorstroom van relatief veel Zeeuwse talenten naar de jeugdopleiding van Sparta opgeleverd, met als meest aansprekende voorbeeld Rick van Drongelen. De verdediger, die vanaf JVOZ in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam kwam spelen, maakte drie seizoenen geleden een transfer naar het Duitse HSV in Hamburg. Lees verder op de site van JVOZ