Ook sc Silvolde heeft besmettingen bij de club

Afgelopen week is een speler van sc Silvolde 1 positief getest op corona. De GGD heeft naar aanleiding hiervan een contactonderzoek gestart naar de mensen die in nauw contact zijn geweest met de positief geteste speler. De speler heeft, in overleg met GGD, een lijst opgesteld met wie hij nauwe contacten heeft gehad op 22 augustus jl. Voor de duidelijkheid: met nauwe contacten wordt bedoeld mensen die langer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van de positief geteste speler zijn geweest. In het kader van het contactonderzoek zou u mogelijk bij de groep "overige contacten" kunnen horen. Als overige contacten hebt u mogelijk een risico gelopen omdat u aanwezig bent geweest tijdens de afscheidswedstrijd en aansluitend feest op zaterdag 22 augustus jl. In de bijlage zit een brief met informatie. Mocht u vragen hebben volg de aanwijzingen in de brief op. Een vervelende situatie maar we hopen u op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben.

 

 

Vooralsnog concentreert het onderzoek zich nadrukkelijk op de nauwe contacten, dus spelers en staf, van de positief geteste speler. Zoals in voorgaande bericht ook aangegeven zullen wij voor komende weekend de wedstrijden van O19-1 en tweede elftal sc Silvolde schrappen. Voor het eerste elftal van sc Silvolde geldt dat men tot en met donderdag 3 september in quarantaine moet. Alle andere wedstrijden en training kunnen gewoon doorgang vinden de komende periode.

Bron Sportclub Silvolde