Partijen tekenen intentieverklaring vernieuwing sportpark Skoatterwâld

Met een symbolisch doelpunt bekrachtigden wethouder Jelle Zoetendal (gemeente Heerenveen), voorzitter Bernier Hoekstra (VV Heerenveen) en algemeen directeur Cees Roozemond (sc Heerenveen) maandag een intentieverklaring. De drie partijen zullen gezamenlijk onderzoek doen naar vernieuwing van Sportpark Skoatterwâld.

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heerenveen stemde half juli in met een gezamenlijke intentieovereenkomst.

Met die verklaring laten de gemeente en de twee bespelers van het sportpark zien de intentie te hebben om te komen tot een gedeeld toekomstbeeld over Skoatterwâld. Onderdeel ervan vormt een renovatie of herontwikkeling van het huidige sportcomplex. Lees verder bij Groot Heerenveen