· 

Hoe werf jij nieuwe leden voor je vereniging of voetbalschool?

Clubs en verenigingen hebben het best zwaar.

De covid maatregelen hakt ook in de omzet en nieuwe leden dienen zich ook minder snel aan. Ook het vinden van vrijwilligers is vaak een moeizame zaak.

Nieuwe leden werven, omzet genereren is niet zomaar te realiseren.

 

Maar mensen in beweging krijgen wel.

Nieuwe meisjes leden werven? We kletsen graag en overtuigen mensen om lid te worden. Wij spreken mensen aan. Denk aan een proeftraining, geef een eerste keer een korting etc.

We doen al veel online maar hoe bereik  je de doelgroep diep in de vezels? 

Om in de doelgroep aanwezig te zijn. We activeren, promoten met bepaalde acties. Denk aan meer klanten, een beleving creeren bij de doelgroep. Uitnodigen voor een clinic? Alles kan!

 

Verenigingen en Voetbalscholen:

Ben jij een vereniging, een voetbalschool en je zoekt leden? Op elke locatie die jij wilt gaan we in gesprek met jouw doelgroep, maken we er een beleving van, werven nieuwe leden, nieuwe bedrijven voor de Businessclub.

 

Nieuwe meisjes leden werven? We kletsen graag en overtuigen mensen om lid te worden. Wij spreken mensen aan. Denk aan een proeftraining, geef een eerste keer een korting etc.

 

Activeren

Activeren is ons ding. Wordt reeds vaak gedaan voor A Merken.

 

Maar jouw club of voetbalschool is ook een A merk toch?

 

Wil je meer weten hoe werf je nieuwe leden, vrijwilligers, nieuwe gezonde producten of heb je een nieuwe of bestaande academie of voetbalschool? We regelen een vergunning, en kunnen staan bij sportlocaties, bij regionale kinderevents zoals Monkey Town, winkelcentra, sportwinkels, toernooien, braderieën, parkeerplaatsten, kinderopvang, naschoolse opvang, scholen enz. 

Wij gaan graag in gesprek met jou. Voor de prijs hoef je het echt niet te laten...

Voor info? 0641129929 of mail@sport-totaal.nl 

We werken nauw samen met #YoungOnes