Jeugdolympiade weer groot succes

Woensdag was alweer de 29ste Jeugdolympiade op onze velden. Een dag waar 85 kids enorm naar uit keken was aangebroken. Voordat deze dag aanbrak waren er veel vrijwilligers bezig om deze dag tot stand te brengen, zonder hen was het zeker niet gelukt!

Dinsdag werden de laatste voorbereidingen afgerond. De spelletjes werden uit de mottenballen gehaald, opgepoetst en op het tweede veld neergezet en uitgelopen. De 29ste Jeugdolympiade was ready 2 go(al)!

En dan was het zover, alle kinderen waren enthousiast en deden hun best op alle onderdelen. Helaas dit jaar zonder aanmoediging van ouders, maar dat mocht de pret niet drukken. Het dribbelparcours bleek een heuse hindernisbaan. Ook sjoelen en de bowlingbaan deden het goed, alsmede het midget-voetbal. Iedereen wilde winnen en er werden al berekeningen gemaakt dat wanneer Pietje op dit onderdeel niet goed scoorde, dat Beppie op dat onderdeel als derde moest eindigen om toch in de prijzen te vallen. Smart thinking. Ze hadden spelplezier en genoten van het aanwezige zonnetje. De kinderen hadden het zo naar hun zin dat het programma meer dan een uur uitliep. Bron CTO '70