Verscherpte maatregelen...maar niet de sport...GEEF JEUGD DE KANS OM TE BLIJVEN VOETBALLEN

Zo gaat dat in België.

Aantal besmettingen stijgen ook explosief maar.....

 

Het Overlegcomité heeft vannacht een reeks coronaregels op het vlak van sport in lijn gebracht met alarmniveau 4. Dit heeft ook zijn impact op ons voetbal en de competities. Uiteraard willen wij allen vooreerst ook covid-19 overwinnen.

 

BELANG VAN #BLIJFSPORTEN In het brede spectrum van commentaren en communicaties benadrukken we dat we enorm veel begrip hebben voor het standpunt van elke club, elke bestuurder, elke trainer, ouder of sporter onder jullie. Allen op één lijn brengen is in een federatie als Voetbal Vlaanderen uitgesloten.

 

“VRIJHEID OM TE VOETBALLEN”

Vele clubs vinden het organisatorisch te moeilijk om nog wedstrijden te laten doorgaan. Andere clubs zoeken naar wedstrijden om toch te blijven voetballen. Iedereen heeft de vrijheid om de eigen wedstrijden al dan niet te laten doorgaan.

Lees verder op Voetbalvlaanderen.be