Nieuwe hoofdtrainer is bekend! Remco Boere

Fagersta Södra IK en de 59-jarige Nederlander Remco Boere hebben overeenstemming bereikt over een contract dat zich uitstrekt over het seizoen 2021.

 

Remco kwam het meest recent van VIK, waar hij vorig seizoen betrokken was bij het opnemen van het team in Divisie 3.

 

Remco heeft een indrukwekkende staat van dienst als speler en coach met onder meer wedstrijden in diverse clubs in de Nederlandse eredivisie Eredivisie en coachingopdrachten in Noorwegen, Qatar & Zweden.

 

Remco doet mede de scoutingsdagen in Nederland in Amsterdam Zuid Oost en Maart in Duitsland onder de vlag van Voetbal Totaal.

 

"Ik had al contact met Remco voor het seizoen 2018 toen we zonder coach zaten, maar hij kreeg toen een aanbieding uit Saudi-Arabië als ik het me goed herinner en het brak die tijd. We hebben nu weer een paar weken contact en vandaag hebben we een contract afgesproken dat het komende seizoen van toepassing is, wat buitengewoon goed voelt. Remco is een ervaren coach met een zeer goede spelerscarrière in de basis en ik voelde al vroeg in onze discussies dat hij een coach is met gezonde gedachten en ideeën waarvan ik denk dat ze perfect in FSIK passen. Naast het A-team zal Remco in het seizoen 2021 ook verantwoordelijk zijn voor het U23-team van FSIK. "

 

Zegt sportdirecteur Patrik Salminen. Meer weten over de club? Ga Fagersta Södra IK