KNVB JEUGDRAAD PRAAT MET MINISTER OVER VOETBALLEN IN CORONATIJD

Jongeren van de KNVB Jeugdraad gingen afgelopen donderdag het gesprek aan met minister Tamara van Ark (Medische Zorg en Sport). Tijdens het gesprek willen zij de minister overtuigen van het belang van voetballen in coronatijd.

 

 

De Jeugdraad verwoordt de beleving en het gevoel van jonge KNVB-leden. Tijdens de persconferentie van 19 mei 2020 riep minister-president Mark Rutte jongeren op tot het leveren van input. De Jeugdraad zag dit als een mooie kans om hun ideeën met de KNVB en het ministerie te delen. Zij willen het gemis overbrengen dat zij ervaren door de beschreven richtlijnen in de Covid-19-protocollen. Op 17 juli stuurde de KNVB Jeugdraad daarom een brief aan minister Van Ark. Naar aanleiding hiervan is besloten met elkaar in gesprek te gaan. 

 

Lees verder bij KNVB