Hoe toekomstbestendig is jouw verenigingsleven?

De coronacrisis heeft een grote impact op het amateurvoetbal.

 

De competitie ligt in ieder geval tot medio januari stil, trainen is slechts beperkt mogelijk en de kantines zijn alweer geruime tijd gesloten. Het is dan ook duidelijk dat het amateurvoetbal en het verenigingsleven voor grote uitdagingen staan. Daarom organiseert de KNVB op maandagavond 23 november van 19:30u - 20:30u het online programma "Een toekomstbestendig verenigingsleven".

 

 

Dit programma staat geheel in het teken van de gevolgen van de coronacrisis voor het amateurvoetbal. In dit programma gaan enkele bestuurders van amateurverenigingen het gesprek aan met politici en de KNVB over de effecten en impact van het coronavirus op hun vereniging. Daarnaast willen we vooruitkijken hoe we de vereniging toekomstbestendig kunnen maken, zodat de unieke maatschappelijke kracht van de vereniging niet verloren gaat. Kliik hier voor inschrijving webinar