Teveel talent gaat verloren...try out programma met bekende presentator?

Interview met Michael Buskermolen en Hans van Kasteren krijgt eem vervolg...
Interview met Michael Buskermolen en Hans van Kasteren krijgt eem vervolg...

Weet je dat heel veel talent verloren gaat? Hoe komt het dat spelers en speelsters nog niet in beeld zijn? Zijn er te weinig scouts, doen clubs te weining aan ontwikkeling van spelers waardoor spelers beter kunnn worden? Geeft de trainer net dat extra zetje om een speler/ster een mooi vooruitzicht te bieden bij de eigen club of zelfs hoger. Helaas zien we nog teveel goedwillende trainers met alle goede bedoelingen kinderen een vorm van bezigheidstherapie te geven. 

 

Klik op de afbeelding voor het interview

 

Tijdens onze twee sessies met Remco Boere en mijn persoontje zien we vooral spelers bij de oudere groepen dat ze nog te weinig in hun opleiding hebben meegekregen. Het is een constatering waar we meer van willen weten. Via een relatie in Ouderkerk aan de Amstel zijn we zoekende naar een bekende presentator om misstanden bij opleidingen aan de kaak te stellen, te interviewen en naar oplossingen te zoeken. De interne en externe scouting als sluitpost van elke begroting uit het voetbal slop te halen. gewoon door interviews in het veld. We gaan dit doen door bedrijven en adverteerders te benaderen om dit mogelijk te maken. Uiteraard willen we verder investeren om de scouting niet als  sluitpost te hanteren maar gewoon als onderdeel van de begroting. Wij gaan met onze scouting nog verder. Talentherkenning, en we doen daar wat mee met onze terugkomdagen.

 

Allemaal gepland vanaf januari. Samen met Remco Boere, Danny Wagenhuis, en Marcel Wagenhuis gaan we ervoor. Iedereen verdient een eerlijke kans en op  onze scoutingspagina lees je inmiddels hoeveel spelers inmiddels aan een BVO zijn aangeboden. Naasy aan de BVO's heeft ook PEC Zwollen  ons een mail gestuurd om vooral de oudere groepen een kans te bieden mits talentvol uiteraard. Daarnaast zien we talentvolle meiden die we doorsturen voor een stage naar een BVO dat ze tevens aansluiten bij de Amstelland selectie team(AMVA). Het maandelijkse programma komt vanaf februari in beeld op YouTube, sites en diverse sociale media kanalen