Een nieuwe programma op YouTube vanuit India en Zweden...Foot Bold Analyses

Een nieuw programma over het wel in het (internationale) voetbal gepresenteerd door oud VVV Speler Eelco Schattorie nu werkzaam in India en op afstand zinvolle voetbalzaken bespreekt met Remco Boere in Zweden. 

 

Een programma die door iedereen te zien is op het YouTube kanaal van Eelco.

Ook andere zaken komen aan bod dan alleen voetbal al zal dat wel het hoofd onderdeel worden van de gesprekken. Online kan tegenwoordig alles.  Wellicht kunnen we hierin voor bedrijven wat betekenen aangezien we nauwer gaan samenwerken met interviewerr en presentator Koert Westerman om de Nederlandse voetbal ontwikkeling nader te bespreken. 

Met andere woorden een programma die we graag met een ieder delen en laten we twee ex profs hun kennis delen met onze doelgroep. 

 

Op de video is nu te zien:

Odisha had een moeilijke start. Zeker vanwege afwezigheid van hun 2 buitenlanders. De vraag is nog hoe ze hun puzzel passen bij de 3 buitenlandse aanvallende spelers. Klik op de afbeelding