Extra Scoutingsdag op 28 Februari 2021

De scoutings en terugkomdag in januari is vol. Blijkt maar weer dat veel spelers en speelsters de weg naar ons weten te vinden. Maar ook eerlijk een kans krijgen een stage te mogen meemaken. Een aantal zijn je al voorgegaan. Onze connecties werder ook steeds breder.

 

Steeds meer aanvragen komen binnen. Iedere maand adverteren we met betaalde advertenties op Facebook en Instagram door heel Nederland. Dat blijkt ook wel  want veel spelers en speelsters komen het der vandaan. Uit alle windtreken zie je spelers komen om toch die ene kans te pakken.

 

Iedereen gunnen we de kans mits je talentvol bent, maar dat lijkt ons ook logisch. Remco en mijn persoontje kijken vaak naar alle handelingen met de bal, maar wat nog wellicht belangrijker is, handelingen zonder bal. Wat doe je als je de bal niet hebt. Hoe vaak heb jij de bal en hoe vaak juist niet.

 

Daar kijken we naar en iedere speler/ster doet zijn/haar uiterste best dit te laten zien.

 

Nieuwe datum:

Doordat er best veel vraag is, ook vanuit het buitenland hebben we besloten een extra dag te organiseren op 28 februari 2021. Waar precies? Dat wordt nog bekend gemaakt. Komt binnenkort op de site!