HANS NIJLAND (ex FC Groningen) BEOOGD NIEUWE VOORZITTER V.V. HSC!

vv HSC is verheugd Hans Nijland te kunnen voordragen als beoogd nieuwe voorzitter van onze mooie voetbalclub v.v. HSC.

De laatste weken hebben er meerdere goede gesprekken plaats gevonden, met als uitkomst dat het bestuur een enorm goed gevoel hebben bij de voordracht van Hans Nijland, en hij hetzelfde kan zeggen over de motivatie om de voorzittershamer over te nemen!

 

Hans zal vanaf heden de bestuursvergaderingen bijwonen en intensief contact met de huidige bestuursleden, commissies en leden onderhouden om goed voorbereid aan zijn rol als voorzitter te kunnen beginnen. Uiteraard door alle Coronamaatregelen kan dit pas geformaliseerd worden door de leden op de Algemene Ledenvergadering. Hopelijk kan dit in het 1e kwartaal van 2021 plaatsvinden. 

 

Bron vv HSC