· 

JO15.1 doneert geld van geannuleerd toernooi aan sv Marum

Waar een kleine club groot in kan zijn in team gevoel en saamhorigheid, maar ook in clubgevoel. De jo15-1 dat mee zou gaan doen aan een groot internationaal toernooi in Duitsland, maar Corona gooide ook hier roet in het eten.

 

Het afgelopen seizoen gingen de spaarzame vrijetijd momenten van de jongens op aan geld ophalen met mooie acties zoals bijvoorbeeld; de suikerbroden actie, de kerstmarkten en niet te vergeten de emmer actie en de ballenactie. Voor die laatste twee gaat grote dank uit naar de sponsors Wiebe Wieringa en Henk Nienhuis. Al deze acties bij elkaar heeft het team geen windeieren opgeleverd. Het team heeft ruim 2800 euro bij elkaar gebracht. Dit alles onder aansturing van de leiders Eric Peter van der Veen, Johan Mulder, Emile Hilgenga. Het bedrag was genoeg om aan het toernooi te mogen deelnemen die in het voorjaar van 2020 zou plaats vinden. 

 

De teleurstelling was ook erg groot toen bleek dat Corona ook Duitsland plat had gelegd en er verbod was gekomen op toernooien.

 

Ervaring rijker, maar een illusie armer. De jo15-1 en de leiding hebben besloten om het geld anders te gaan besteden. Er is met elkaar gekozen om het bedrag van ruim 2200 euro te schenken aan club. Zo kan de club er mooi materiaal van kopen voor de trainingen van de jeugd en hebben alle jeugdleden, inclusief de jo15-1, er baat bij. Dan is al het werk toch niet voor niets geweest. Bron sv Marum