Komt er nog een vervolg in het amateurvoetbal? KNVB houdt opties over, maar moet afwachten

Door de nieuwe coronamaatregelen blijft het amateurvoetbal voorlopig in de wachtkamer. De KNVB heeft vandaag aan de clubs laten weten dat medio januari een besluit wordt genomen over hoe de competities hervat worden.

 

De afgelopen weken werd door de KNVB hard gewerkt aan een scenario voor de hervatting van de competitie, het doel was om dit deze week met de clubs te delen. Door de duur van de nieuwe maatregelen is het plan echter alweer ingehaald door de actualiteit. Het is duidelijk dat het niet haalbaar is om het seizoen op 16/17 januari te hervatten, tevens kan er een streep door de mogelijkheid om het seizoen in zijn geheel uit te spelen.

 

Van het eerder gepubliceerde ‘Plan B’ liggen nog twee scenario's op tafel. Bron AD.nl