JO9 VAN REAL MADRID HALEN ONGEZIEN UIT (0-31)

Een uitslag uit het Spaanse jeugdvoetbal: Villaverde-Real Madrid 0-31. En dat lokte reacties uit, want er wordt al langer geroepen om het jeugdvoetbal te herstructureren. De spelertjes van Villaverde, een vierdeklasser, moesten opboksen tegen de U9 van Real Madrid. Dat is voetbal van een andere orde, want Real verzamelt de beste jeugdspelers uit de streek. De jeugd van Real speelt niet in een competitie met enkel andere eersteklassers, maar tegen ploegjes uit de streek. Dat steekt, zeker als de jonge spelertjes zo vernederd worden. Real zette na afloop uit respect zelfs de uitslag niet op zijn site. Read more:

 

LEES VERDER

https://www.voetbalkrant.com/nieuws/2020-12-13/u9-real-madrid-halen-ongezien-uit-0-31-tegen-leeftijdgenootjes-en-dat-zorgt-voor-commotie