Illegaal feestje zorgt ervoor dat het jeugdprogramma bij vv Jonathan stil wordt gelegd

De gevolgen van een jongerenfeestje in Zeist raken niet alleen scholengemeenschap De Breul, maar ook andere scholen en sportverenigingen in Zeist. Zo’n twintig jongeren waren afgelopen weekend op een feestje bij iemand thuis, zo heeft de GGD geïnventariseerd. Tot nu toe zijn er zeker vier van hen besmet met het coronavirus.

 

In een brief aan zijn leden toont ook voetbalvereniging Jonathan zich boos en teleurgesteld. ,,Enkele vrijwilligers zijn de afgelopen maanden druk geweest om onze leden aan het voetballen te houden”, aldus het bestuur. ,,Met een strakke organisatie en een competitief voetbalprogramma. Wij moeten nu voor ruim duizend jeugdleden het programma stilleggen omdat enkele Zeister jongeren hun verantwoordelijkheid niet willen nemen.” Lees verder bij AD.nl