Scoutingsdag afgelopen zondag heeft weer talent laten zien maar.....lees verder

Zeker voldoende talent en zeker bij de 12/13 jarigen zeer interessante spelers. Bij de kleinere groep ook zeker en een bezoek waard om eens stage te lopen. We geven iedereen een reactie en dat kost even tijd. Wat ons wel opviel waren de meisjes die echt goed waren maar niet vaak door de jongens werden aangespeeld, maar veelal werden overgeslagen. We zagen echt 2 talentvolle meiden waarvan één in de Hoofdklasse speelt bij Sparta en haar zus bij de JVOZ. Echt talentvol. In de ochtend een top meisje die al bij PEC Zwolle speelt maar aangaf hogerop te willen voetballen en één van deze clubs is bijv. voor haar sc Heerenveen. Maar ook 4 jongens vielen ons ook op. Alle 3 spelen divisie bij hun eigen club. Op de Terugkomdag heeft Danny ook zoveel talent gezien die zeer interessant zijn voor een BVO. Na de training bij de onderbouw heb ik Remco opgehaald vanaf Schiphol voor de bovenbouw middagsessie.

 

Scouting Dag voor meiden:

 

Omdat deze meiden werden overgeslagen tijdens de partijvormen hebben we besloten om voor de meiden een vaste scouting dag te organiseren. Je hoort veel van de meiden die die overal spelen om gewaardeerd te worden, zich te laten zien, maar nooit eens een scout voorbij zien komen. Wellicht is daar geen budget voor maar dat willen we beter in kaart brengen. Wellicht de 1e in de Crocusvakantie.