Speciale scoutingsdag voor meiden?

Naar aanleiding van ons succesvolle scoutingsdag:

 

Vrijwel zeker, maar afhankelijk van de Lock Down maatregelen houden we 23 februari een scoutingsdag voor meiden in de leeftijd van 10 tot en met 17 jaar. Vrijwel zeker op locatie van Bijlmer Sportpark. Meisjes die bij jongens voetballen maar ook meiden die bij de meiden voetballen.

 

Meisjes spelend in de MO11, MO13, MO15, MO17 en MO19 en meiden bij de jongens in de regio's West 1 , West 2, Oost, Noord en Zuid 1 en Zuid 2.

 

Er wordt op ochtenden extra gophelet binnen vier teamfuncties aanvallen, verdedigen en omschakelen(2x).

 

Door de contacten met de mooie BVO clubs willen we een podium creëren voor die meiden die bij de slecht 8 clubs die het op het hoogste niveau voetballen wellicht een stage kunnen meemaken. Maar vlad daaronder zit de topklasse en ook daar kun je indien je nog niet op BVO niveau zit een mooie opstap maken. Binnenkort meer op de site!

Ook hiervoor starten we een Facebook en Instagram Campagne.

 

www.voetbaltotaal.net