België: Uitstel van executie: nog geen definitieve beslissing over stopzetten amateurvoetbal

GAAT DAT OOK BIJ ONS GEBEUREN?

De crisiscel trekt de stekker nog niet definitief uit het amateurvoetbal. De kans blijft zeer groot dat de lagere afdelingen niet meer in actie zullen komen. Voor het jeugdvoetbal staat de deur nog op een kier.

 

Het Overlegcomité heeft vorige week geen versoepelingen doorgevoerd. Dat wil zeggen dat de vooropgestelde datum van heropstart (14 februari) van het amateurvoetbal onmogelijk is.

 

Als de clubs de trainingen binnen dit en een maand kunnen heropstarten, zouden de competities voor eind mei nog voor de helft afgewerkt kunnen worden. In dat geval zijn er nog stijgers en dalers. Dus vond de crisiscel - met vertegenwoordigers van de KBVB, de amateurvleugels, de Pro League en de politiek - het nog te vroeg om de stekker er helemaal uit te trekken. Lees verder op HLN.be