De driemanschap herenigd

Op dit moment zijn we adviezen aan het schrijven nav onze scoutingsweekend.

En moet je zeggen. Wat een talent vooral bij de onderbouw. Totaal 4 spelers doorgegeven aan BVO' s waarvonder sc Heerenveen, 2 spelers, maar ook aan FC Volendam, AZ Voetbalschool. Een enorm keeperstalent van 14 jaar die bij JO17.1 speelt, mag al stage lopen bij Go Ahead.

Toch ook doorgegeven aan Vitesse, PEC Zwolle en FC Utrecht. Ook Remco was dit talent opgevallen.

Na komende scoutingsdag bij vv Gorssel en Remco zijn werk zal doen bij zijn eigen club in Zweden hebben we contact gezocht met Hans Loen.

We waren samen voor een week op kamp in Griekenland. Hans is oud prof bij NEC en FC Eindhoven. Hans stond heel positief over om in de lente en zomer de plek van Remco over te nemen. Zal af en toe naar zijn zoon Youri Loen gaan die in Finland zijn brood verdient als profvoetballer en ex prof was bij FC Almere City. Zo blijft het driemanschap overeind en laten we Remco vanuit Zweden ook online meekijken en speuren naar talenten. Heb jij talent en wil je gescout worden voor JPN of BVO?

Ga naar deze pagina