Remco Boere over granaatwerpers in Libië en fjorden in Noorwegen

Remco Boere, tevens werkzaam bij Voetbal Totaal voor de maandelijkse scoutingsdagen geeft een interview bij

inde hekken.nl 

 

Als voetballer was Remco Boere (29 oktober 1961) tussen 1981 en 1996 in Nederland actief voor onder meer Vitesse, FC Den Haag en FC Zwolle. Ook had Boere buitenlandse avonturen in België, Griekenland en Portugal. Na zijn carrière haalde Remco Boere zijn trainersdiploma’s om met de Noorderzon te vertrekken voor het avontuur. Na banen in Qatar en Zweden kwam hij terecht bij Al-Ahli in Libië, vlak na de val van Generaal Khadaffi. Daarna volgde onder meer India en Noorwegen tot hij neerstreek in Zweden om als studentenbegeleider met jonge immigranten aan de slag te gaan. We vroegen Remco Boere naar zijn verhaal. Een verhaal over sjeiks in Qatar, schietpartijen in Libië en het leven in Scandinavië.

 

De Haagse supporters

 

Lees verder in de Hekken.nl