vv Reunie: Geslaagde online editie Rad van Avontuur

Verenigingen moeten heel creatief zijn om de band met de leden te behouden. Dat geldt ook voor onze vereniging. Trainingen mogen in grote lijnen weer worden opgepakt, maar wel missen we andere dingen als de bazaar nog; een evenement dat tijdens het pre-corona tijdperk zorgde voor een bomvolle kantine. Ook tegenstanders bleven hangen en gingen soms met de mooiste prijzen naar huis. Dat was niet erg want de punten moesten ze al achterlaten.

 

De bazaar-commissie ging de uitdaging aan om een online versie van onze populaire bazaar te organiseren. Een versie met natuurlijk Geri Elschot als raddraaier. Afgelopen zondag was het dan zover: ons eerste online Rad van Avontuur! Alle loten waren verkocht en met het grote aantal enthousiaste deelnemers voelde het weer even als vanouds.

 

Een enorme hoeveelheid prijzen vonden in 20 x 4 ronden hun weg naar de gelukkige winnaars. Van vleesschotels tot taarten, van boodschappentassen van COOP tot aan kratten bier en van shirts van Heracles tot bonnen van diverse lokale winkeliers. Tijdens het Online Rad van Avontuur is er ook veel aandacht geschonken aan de actie Beleg in Berkelland als steun voor de winkeliers.

Het Online Rad van Avontuur eindigde met Geri’s eigen act: Handen op Toafel. ‘Gewoon’ online! Wat was het een ouderwets gezellige middag. Na afloop konden alle winnaars via onze drive thru de prijzen ophalen. Bron: vv Reunie