Veysel Kaya komt de AMVA versterken

Vanaf 4e week april starten we met Veysel Kaya als loop en Coördinatie, Corps Stability trainingen die we in het begin 1x per maand gaan toepassen bij de opleiding.

 

Veysel Kaya is een trainer die verbonden is aan ADO Den Haag Meiden Academie en graag jullie op weg willen helpen naar succes.

 

Daarnaast een vriendelijk verzoek om bijgaande spelers formulier te willen invullen, zodat we in een 1 op 1 gesprek een beter beeld krijgen van elke speelster.

Ook komt trainer Damian erbij om jullie te helpen in je ontwikkeling. We hopen dat jullie even de tijd willen nemen om dit formulier in te vullen.

 

Onze speelsters Lina, Sophia en Rochelity gaan inmiddels al meetrainen bij de JO14.1. Nina speelt al mee bij de JO17.1, Marijne en Amy al bij de JO19.1 zondag. Deze meiden krijgen totaal geen respect bij hun vereniging en zien dat ze wel stappen maken bij de jongens op hoofdklasse niveau. De trainers zijn er ook blij mee. Bij sv Ouderkerk zien wij geen verschil in jongens en meiden en hierdoor zie je het zelfvertrouwen bij de meiden groeien. Vanaf heden is begonnen met de club van 100.