Ludios en Voetbal Totaal organiseren in Utrecht de Nationale Kampioenschappen 2 tegen 2

Nu de vaccinaties hopelijk op stoom komen hebben de 2 organisaties Ludios en Voetbal Totaal besloten de Nationale kampioenschappen te organiseren in midden Nederland.

Het ligt in de bedoeling dat ca, 300 kinderen in de voorjaars en zomervakantie gaan knokken om de finale plaatsen per leeftijdscategorie.

Vanaf 9 jaar tot en met 16 jaar. Zowel jongens als meiden gaan zorgen voor een spectakel waarbij ook ouders, en andere familieleden zullen kijken naar de verrichtingen van de vele spelers en speelsters. Tevens zal Voetbal Totaal een Financiële bijdrage leveren aan FUN Foundation. 

 

Uiteraard kan elke leeftijdscategorie knokken als beste team binnen hun leeftijdscategorie en winnen ze prijzen die aangeboden worden in hun favoriete fanshop. Binnenkort zullen beide partijen bij elkaar komen om de plan de campagne verder uit te werken.

Ludios , een jong bedrijf die gespecialiceerd is in sport- en spelactiviteiten op tussenschoolse en buitenschoolse opvang. 

 

Voetbal Totaal organiseert naast dit event ook de Scoutingsdagen samen met 2 ex profs, Remco Boere en Hans Loen.  Onze contacten met de diverse BVO's  hebben inmiddle stages opgeleverd bij mooie clubs. Ook een tiental meiden zijn inmiddels op stage.

 

Tevens verzorgt Voetbal Totaal namens de AMVA voetbaltrainingen aan talentvolle meiden die samen wedstrijden en toernooien gaan spelen. Tevens verzorgt Voetbal Totaal extra regionale scoutingsdagen in 4 regio's voor meiden met aansluitend een toernooi finale met de verschillende teams, centraal in Nederland.

Voetbal Totaal steunt de FUN Foundation! Zij helpen de kansarme bevolking in Aljamdu, Gambia.

Draag jij ook een steentje bij?  Doneer jouw steentje op www.fun-foundation.nl