Jeni Sport | Sportkleding en Sportartikelen | Teamsport

Op zoek naar een betrouwbare partner voor je sportartikelen of sportkleding?

 

Jeni Sport levert al ruim 10 jaar aan vele verenigingen, scholen en bedrijven sportartikelen en sportkleding van diverse merken.

 

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan van kleding, sportballen, trainingsmateriaal en vele andere artikelen voor diverse sporten. Merken die wij onder andere voeren zijn JAKO, Uhlsport, Kempa, Molten, Masita, ERIMA en vele andere merken. Geschikt voor onder meer sportdagen, evenementen, bedrijfs- en schooltoernooien, verenigingen, promotionele doeleinden of voor bedrijfskleding.

 

Jeni Sport levert betaalbare kleding en kwalitatief drukwerk dat past bij de identiteit en de uitstraling van een bedrijf, vereniging of school.

 

Specialist in het bedrukken van sportkleding en sporttassen!

 

Op zoek naar een bedrukking op je sportkleding? Of op de kleding van je team of club? Of misschien wel de sportkleding van je bedrijf of school?

 

Wij bedrukken al jaren lang diverse soorten (sport) kleding en sporttassen die bij ons worden aangekocht. Niet alleen het bedrukken van de kleding doen we in eigen beheer, maar ook het maken van clublogo's, nummers, namen, sponsor logo's en alle andere soorten bedrukkingen doen we allemaal zelf! Zo hebben we een goede controle op het hele proces van de inkoop van de kleding, het drukwerk en de eind controle van je aankoop.