Voetbal Totaal wil met zijn scoutingsdagen Europa in...

Ja de grote wens om talent te spotten in  delen van het buitenland. De eerste stappen zijn gezet op 11 augustus en 5 november in Deurne bij Antwerpen. Voor Beligische clubs waaronder KV Mechelen, KAA Gent Ladies, KRC Genk Ladies, Eendracht Aalst en op dit moment lopen er verzoeken. Ook in Duitsland is de 1e locatie gepland na Covid. Dan zal het circus verplaatst worden naar Eintracht Nordhorn en Rot Weiss Essen was de 1e die zijn interesse toonde. 

Binnen de EG mogen spelers tegen normale vergoedingen een contrcat tekenen en sinds kort mag dit al vanaf 15 jaar. Om meer weerstand te bieden aan de grote clubs speuren wij graag naar die talenten waar menig club op zit te wachten. Talenten die vaak nog niet zijn bekeken.

Ons team is gespecialiseerd in het speuren van talenten en kunnen ons makkelijk verstaanbaar maken in de betreffende landstaal. Na deze landen willen we verder en tijdens onze trainingsweek van 2019 in Griekenland zou dit land wel eens de volgende kunnen zijn om talent te spotten. Voor de Griekse clubs maar ook die ene topper zou graag zijn blik willen verruimen in een ander land. In overleg met onze kontaktpersoon in Thessaloniki moet dat allemaal mogelijk zijn.

 

In de huidige tijd is Nederland best wel eens te klein om het maximale eruit te halen en je zult maar net die ene in een ander land vinden. Een topper uit België, Duitsland of Griekenland kost een vereniging in Nederland niet veel. Zat clubs met opvang mogelijkheden. Kijk eens naar die ene spits van VVV die zijn geluk beproeft in Nederland en aan de lopende band doelpunten fabriceert....Zo lopen er in de amateurs ook nog velen rond. Nog steeds vinden spelers Nederland interessant ivm de aanvallende stijl en de Hollandse school.