Eerste Brabantse Keepersbattle bij vv Oosterhout

Wederom heeft voetbalclub Oosterhout een primeur! Voor het eerst in de regio Oosterhout/Breda c.q. provincie Noord-Brabant zal namelijk op vrijdag 7 mei (tijdens de meivakantie!) een uniek keepers-event plaatsvinden, te weten de ‘KeepersBattle 2021’. Een event dat voor alle jeugdkeep(st)ers tot en met 17 jaar een ware belevenis is!

 

Initiatiefnemer voor deze ‘keepersbattle’ is Bernie Oomens, hoofd Keepersopleiding VV Oosterhout, die deze dag samen met collega-Keepersschool Oldenzaal-Enschede organiseert. Tevens wordt deze dag mede mogelijk gemaakt door Steven van Meel, directeur van SVM Techniek en hoofdsponsor van de Keepersopleiding van VV Oosterhout. Samen met SVM Techniek zorgt Patrick Reijerse van Stream-live.nl en PR-Sound er zelfs voor dat de ‘KeepersBattle 2021’ live te volgen is via hun streaming-service. Dat maakt het helemaal uniek in Oosterhout en omstreken!

 

Anders dan op reguliere keepersdagen, waarbij het accent ligt op training, wordt tijdens een ‘keepersbattle’ tussen keepers gestreden. De onderlinge ‘battles’ staan vaak garant voor spectaculaire reddingen en fraaie doelpunten. Het wedstrijdelement zorgt voor uiterste concentratie bij de keepers, veel beleving en volop plezier. Voor meer indrukken van dit event, verwijzen wij u naar het spannende promofilmpje op YouTube ‘KSO keepersbattle’.

 

Tijdens een dagvullend programma worden de jeugdkeep(st)ers uitgedaagd om tot het uiterste te gaan in het verdedigen van hun doel. Dit doen zij individueel, maar ook in keepers-teams. Zo nemen zij het tegen elkaar op in onderlinge ‘battles’, oftewel in combinatiewedstrijden van ‘keepersoorlog’ en ‘duels 1-op-1’. De ‘battles’ worden onderverdeeld per leeftijdscategorie.

Lees verder op de site van vv Oosterhout