Scoutingsdag bij vv Gorssel een succes en veel onontdekte spelers en speelsters

Het was 07.30 uur. Remco Boere ophalen bij Hotel Mijdrecht en door naar Gorssel. Daar aangekomen goed ontvangen door de voorzitter en mochten we, jawel op natuurgras werken. Gelijktijdig kwam ook onze stagiaire Damian aan. Srudent aan de InHolland Sportkunde.

 

Onlangs Scoutingsdag bij vv Gorssel. 4 meiden en 2 jongens gevraagd voor sv Meppen. 3e Bundesliga jongens en 1e Bundesliga vrouwen. Sc Heerenveen scoort speler van BFC Bussum. 1 speler van FC Zutphen wordt doorgegeven aan Vitesse en Go Ahead. Een speler van RKHVV in Huissen is een enorm talent. Tenminste binnen 10 minuten zagen we het. Aangeboden bij Go Ahead, Vitesse en De Graafschap.

 

Een aantal talenten waren van dien aard om tnog een keer te scouten voor Jeugd Plan Nederland. Vooral de meiden die tussen de jongens speelden, wisten niet van wijken ondanks dat een paar jongens divisie spelen. Een aantal scouts waren aanwezig en het leuke was dat de een Bundesliga club ook aanwezig was een veel talenten, ook van de middaggroep opschreef. Over geboortemaand effect. Een speler die in december is geboren. Dit talent gaan we doorgeven aan een BVO. Enorm talent. Nooit bekeken, door niemand, weliicht te iel maar scheelt bijna een jaar met zijn leeftijdsgenoten.