VV Oosterhout zoekt trainers/trainsters voor de jeugd

Voor haar jeugdopleiding t/m 18 jaar zoekt voetbalvereniging VV Oosterhout nieuwe pupillen- en juniorentrainers.

 

Ambitieuze, groeiende club

 

VV Oosterhout is een ambitieuze, groeiende vereniging die is gevestigd op Sportpark De Contreie aan de Weststadweg. Vanwege de ideale ligging nabij de nieuwe wijken De Kreek, De Contreie en Vrachelen verwachten zij de komende tijd enorm verder te gaan groeien. Dit zowel in aantallen leden als niveau waarop competities worden gespeeld.

 

Nieuwe trainers/trainsters

 

Om deze verwachte groei in goede banen te kunnen leiden is VV Oosterhout op zoek naar trainers/trainsters voor onze jeugdopleiding. De jeugdopleiding bestaat uit pupillen en junioren in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar. Bij de pupillen voetballen jongens en meiden met elkaar en vanaf de junioren worden ze ingedeeld in een JO of MO team.

 

Taken van een trainer

 

VVO zoekt trainers of trainsters met het diploma pupillen – of juniorentrainer (KNVB) of UEFA C (Youth). Als trainer geef je zelfstandig twee teamtrainingen per week. Je begeleidt en coacht op zaterdag de wedstrijd, je hebt goede didactische en communicatieve vaardigheden met zowel kinderen, ouders als overige kaderleden. Je bent een echte teamspeler en in staat om kinderen (7 tot en met 18 jaar) enthousiast beter te maken. Heb je wel ervaring met geven van trainingen, maar (nog) geen diploma? Meld je gewoon aan!

 

Wat biedt VV Oosterhout?

 

Je maakt bij VVO onderdeel uit van een dynamische groeiende vereniging waarbij plezier en respect voor elkaar belangrijke kernwaarde zijn. Je krijgt zelfstandige leiding op een team van VV Oosterhout in nauw contact met het hoofd opleidingen en de jeugd-coördinator. Bij opleiding op het gewenste niveau is een (vrijwilligers) vergoeding in overleg bespreekbaar. Ben jij de juiste man of vrouw voor VVO? Neem dan vandaag nog contact op met Gregor Oomens via: bestuur@vvoosterhout.nl