Louis van Gaal aan de slag als Assistent

Een masterclass met inspirerende inzichten voor de Amsterdamse jeugdtrainer. Met Louis van Gaal en Marijn Beuker (AZ). Presentatie door Barbara Barend.

 

Wanneer? Datum: dinsdag 11 mei 2021 Tijdstip: 19.30 tot ongeveer 20.30 uur Locatie: online   

 

Voor wie?

Speciaal voor jeugdtrainers en iedereen die bij de sportclub een rol heeft in hun ontwikkeling, schikt Louis van Gaal zich voor één keer in de rol van assistent. Samen met Barbara Barend en Marijn Beuker (Hoofd Prestatie & Ontwikkeling AZ) verzorgt hij een masterclass over 4 inzichten voor jeugdtrainers: structureren, stimuleren, individueel aandacht geven en regie overdragen. Met inspirerende voorbeelden en verhelderende observaties brengen zij deze belangrijke inzichten tot leven.

 

Welke sport het ook is, van atletiek tot zwemmen. Deze masterclass is verplichte kost voor iedere trainer, coach en jeugdleider in Amsterdam. Maar juist ook voor al die mensen die zich bezighouden met het opleiden en begeleiden van deze onmisbare groep vrijwilligers, wordt dit een avond om niet te missen.

Meer info? Ga naar Amsterdam.nl