Ouders betalen 1000 euro bovenop de contributie.....

Meldt Henk Bolhaar uit Enschede over Voetbalschool PFA in Dagblad Tubantia , die zoals we goed ingevoerd zijn, spelers overhaalt via de Voetbalschool te laten instromen op locaties van Achilles Enschede.

 

Een club die rare sprongen maakt om in leven te blijven. De samenwerking met voetbalschool PFA betekent dat er straks op commerciële basis clubvoetbal wordt gespeeld. Het leidt tot een enorme tweedeling.

 

Het initiatief van Achilles om in zee te gaan met PFA tast de solidariteit aan in de voetbalwereld in Twente. Inmiddels heeft Achilles al 75 tot 100 aanmeldingen. ATC Hengelo is twintig spelertjes kwijt, Vogido acht. Ouders worden door PFA en Achilles voorgehouden dat hun kind via hen een grotere kans heeft bij een betaalde club te komen - onzin. Het is de trainers van PFA te doen om hun eigen broodwinning. Ze komen voor een deel van de voetbalacademie van FC Twente, waar ze door bezuinigingen weg moesten. Ze zagen een gat ontstaan waar ze zijn ingesprongen.”  Lees verder in Dagblad Tubantia