BNNVARA BRENGT NIEUWE DOCUSERIE ‘VOETBALDROOM: ALLES OP HET SPEL’

Zondag 13 juni 2021 speelt Nederland de eerste EK wedstrijd tegen Oekraïne. Een voltallige selectie zal met trots aantreden in de felbegeerde oranje tenues. Voor hen is uitgekomen waar duizenden jongens en meisjes alleen maar van dromen: Nederland vertegenwoordigen op het hoogste niveau. Maar welk traject hebben zij afgelegd om te staan waar zij staan? Terwijl zij hun droom in vervulling zien gaan, is er een keiharde afvalrace gaande waarbij de voetbaldroom van veel kinderen lijkt te slagen, of juist onverbiddelijk hard uit elkaar spat. De nieuwe BNNVARA-docuserie 'Voetbaldroom' volgt jonge voetbaltalenten elke stap op weg naar het heilige doel: profvoetballer worden. Trainers, ouders, scouts en zaakwaarnemers dromen met de jonge voetballers mee. Maar, hoe realistisch is die droom eigenlijk en welke prijs moeten ze ervoor betalen? De vierdelige serie 'Voetbaldroom' is vanaf 16 mei iedere zondag om 21.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. Bron BNN/VARA