Ook in Woerden spelen clubs tegen elkaar: Woerden Pro League van start

Met toestemming van de gemeente is de Pro League in Woerden gestart.

 

Op initiatief van VEP heeft de gemeente Woerden twee weken geleden toestemming gegeven om het spelen van wedstrijden tussen clubs binnen de gemeente Woerden in de leeftijdscategorie tot en met 12 jaar te hervatten. Inmiddels zijn de eerste oefenwedstrijden alweer gespeeld en zo komt langzaam het oude gevoel weer een beetje terug

 

Daarnaast heeft VEP samen met SCH '44 uit Harmelen een opzet gemaakt voor een Woerdense competitie: de Woerden Pro League. Deze competitie gaat op zaterdag 29 mei van start en hieraan doen teams mee van SC Woerden, Sportlust '46, vv Kamerik, sv Siveo '60, SCH '44 en VEP.

 

De basisregels t.a.v. de Corona-maatregelen blijven natuurlijk van kracht. Dat betekent: geen toeschouwers en de kleedkamers en kantine blijven gesloten!

 

Het definitieve speelschema wordt spoedig gedeeld met de deelnemende voetbalverenigingen. Bron VV VEP