Reminder: TEAMS INSCHRIJVEN VOOR NIEUWE VELDVOETBALSEIZOEN; VAN 1 JUNI T/M 20 JUNI

Hoewel op dit moment onduidelijk is of er het huidige seizoen nog gevoetbald wordt, is het belangrijk de blik alvast op het nieuwe seizoen te richten. Voordat de competitie start is het namelijk noodzakelijk de teams bij de bond in te schrijven. Voor het seizoen 2021/'22 is het mogelijk om van 1 juni tot en met 20 juni de inschrijvingen te regelen.

 

Bij het inschrijven van teams komen zaken om de hoek kijken die goed zijn om te weten. Door hiermee rekening te houden kun je teams zo optimaal mogelijk indelen en beleven voetballers het meeste plezier aan voetbal.

 

Vanaf 1 juni komt het inschrijfformulier voor deelname aan de nieuwe competities voor alle verenigingen beschikbaar in Sportlink Club. Bekijk op onderstaande pagina's welk aanbod er geldt in jouw district met de daarbij horende informatie.

Klik hier