WE MOGEN WEER OP 5 JUNI!!!

De aangekondigde versoepelingen van vrijdagavond betekenen dat de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers op zaterdag 5 juni wordt gestart! We zijn er heel blij mee dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen.

 

En dat is natuurlijk waar voetballers het meeste plezier aan beleven! De KNVB Regiocup wordt gespeeld in de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. Maandag 31 mei aan het einde van de dag publiceren we het programma op Voetbal.nl.

 

Alleen Jeugdteams

 

Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met de O18 (formeel hanteert de Rijksoverheid t/m 17 jaar), wat inhoudt dat de Regiocup niet door kan gaan voor de O19 en O23-teams.

 

ZOMER

 

Ook in de zomer zijn er bij clubs legio mogelijkheden om tegen elkaar te spelen. Ben je niet of ga je nog niet op valkantie profiteerd van de unieke kunstgrasvelden en organiseer met de nieuwe teams een oefenwedstrijd tegen elkaar. Doe aan behoud van je leden.

Bron Voetbal.nl