Krijgen jongens en meiden een kans? Steeds meer weten de weg naar ons te vinden...

Ja en we vinden dat leuk om te doen. Zonder plezier kun je niet verder voetballen. Meiden zonder acceptatie bij de jongens helpen we op weg. Inmiddels 4 hebben hun geluk weer gevonden. Een jongen uit Arhnem zijn plezier weg en van hoofdklasse naar 1e divisie en een profspeelster van de ene BVO naar de ander.....

 

Gisteren voelde ik mij even zaakwaarnemer wat ik helemaal niet ben. Maar voor de deadline van 15 juni wil je wel het beste voor jongens en meiden.

Een speelster kreeg een afbericht van een BVO. Dat kan gebeuren. Hoe naar het ook is...maar je schakelt door en neemt contact op met een club in de Bundesliga. Een goede kennis zit daar als scout.

Onderwijl werden we geconfronteerd afgelopen vrijdag met een meisje via de AMVA die bij een 2e klasser speelt. Een talentvolle 19 jarige meid die echt kon ballen en in onze ogen hoger kan voetballen. Dat was haar doel ook. Kom je kijken naar de JO19.1 van sv Ouderkerk ben je onderwijl bezig meiden onder te brengen. Eentje van de AMVA gaat haar talent laten zien in Hattem waar ook de scout van die mooie Bundesliga club haar komt bekijken. Allemaal geregel en gedoe maar is geregeld. Dan stuur ik een vraag voor een proeftraining bij een Topklasse club. Direct gereageerd en dinsdag op proef en zochten nog een keepster....die weet ik ook wel en gaat ook op proef.... Hoe mooi is dat.

 

Clubs uit de eredivisie is heel mooi, wellicht doordat het een BVO is met het bekende logo maar net en vlak daaronder zijn allemaal mooie topklasse clubs waar menig droom ook waargemaakt kan worden

 

Ook voor jongens die hoofdklasse spelen wilden graag naar een divisieclub in een JO19.1 of O23. Dat kan maar "trainer ik weet niet hoe ik dat moet aanpakken". Dat regelen wij wel. Inmiddels diverse mails met aanvraag proeftrainingen de deur uitgedaan en diverse spelers gaan de komende weken proefdraaien. Ook voor de jongens vanaf 18/19 jaar kunnen we zeker nog het één en ander betekenen. Is het na 15 juni dan einde inschrijving,?  Ja dat wel....maar daarna kun je alvast jezelf in de kijker spelen om alvast een keer te mogen meetrainen.