Jodan Boys en Alphense Boys in de clinch over benaderen talentvolle jeugdspelers

Jodan Boys-trainer Leen van Steensel stoort zich aan Alphense Boys. De club fungeert in zijn ogen als handelshuis en dat gaat ten koste van omliggende verenigingen. Dennis Captein, de voorzitter van Alphense Boys, vindt dat Van Steensel en zijn club ‘gewoon eens als volwassen mensen moeten komen praten.’

 

Aanleiding voor het ongenoegen van de dinsdag 37 jaar geworden Van Steensel is de transfer van Jodan Boys-talent Faouzi Arzi. De 18-jarige Goudse aanvaller van het Onder 19-elftal verlaat sportpark Oosterwei aan het einde van het seizoen en zal deel gaan uitmaken van het Onder 21-team van Alphense Boys.

 

,,De manier waarop de overgang tot stand is gekomen, staat me erg tegen”, vertelt Van Steensel. Lees vooral verder in het AD