KNVB ontwikkelt unieke Oranje Leeuwen Fanparade

Jonge Leeuwen Fanparade

 

De spelers van Oranje zijn zich aan het voorbereiden op het EK, maar ben jij eigenlijk al voorbereid? Speciaal voor jou hebben we de Jonge Leeuwen Fanparade ontwikkeld. Een tiendaagse waarin jij wordt klaargestoomd als ultieme Oranjefan! Vandaag trappen we af. Iedere dag komt er een nieuwe activiteit online om mee te spelen. Op 13 juni sluiten we af met de ultieme wedstrijdvoorbereiding voor Nederland-Oekraïne. Speel jij ook mee? Klik hier

 

JONGE LEEUWEN MAGAZINE

 

Speciaal voor jonge Oranjefans hebben de Jonge Leeuwen een gratis digitaal magazine ontworpen. Zo weet jij alles over het EK, wat de spelers eten en meer. In dit magazine vind je onder anderen een exclusief interview met bondscoach Frank de Boer, vertelt Snelle over hoe hij het EK gaat beleven en zijn er prijzen te winnen. Ben jij benieuwd naar de nieuwste editie van het Jonge Leeuwen Magazine, klik dan hier. Het magazine is de hele zomer hier te lezen.