Amateurvoetballers konden niet wachten.....

en dus floot Bas Nijhuis om 0.01 voor de aftrap

Een mooi tafereel in Utrecht vorige nacht.

Daar floot scheidsrechter Bas Nijhuis om 0.01 uur voor het begin van een potje voetbal bij de amateurs. Vanaf vandaag mogen volwassen amateurvoetballers weer onderling partijtjes spelen door de versoepeling van de coronamaatregelen. Eerder konden ze enkel in groepjes van twee of vier trainen en moesten spelers van 27 jaar en ouder ook nog eens anderhalve meter afstand houden. Die beperkingen duurden acht maanden en vervielen vandaag. En dus dachten de mannen van vv Voorwaarts 5, dan maken we er ook direct gebruik van. De toparbiter uit Enschede werkte graag mee en dus rolde de bal vannacht kort na middernacht voor een onderlinge wedstrijd.

Bron RTV Oost