Regel je overschrijving voor 15 juni...er zijn uitzonderingen...lees verder

Overschrijvingen ná 15 juni

 

Is voor 15 juni de aanmelding bij een nieuwe club nog niet geregeld? Dan verloopt de overschrijving iets anders. Na 15 juni kun je dan alleen nog worden overgeschreven met een dispensatiereden.

Bijvoorbeeld een verhuizing, ander werk of een andere studie. Net als met een gewone overschrijving regelt de nieuwe vereniging dit in Sportlink Club. De club levert dan ook de bewijsstukken voor de dispensatie aan. Een overschrijving met dispensatiereden voor categorie A kan worden aangevraagd: “tot en met de 1e vrijdag van maart van het volgende seizoen”.

 

LET OP

 

Het amateurvoetbal kent géén overschrijvingsperiode in de winterstop. En voor contractspelers in het amateurvoetbal en internationale overschrijvingen gelden weer andere regels. Voor vragen over nationale overschrijvingen of overschrijvingen betaald voetbal kan contact opgenomen worden via overschrijvingen@knvb.nl en voor betaald voetbal transfers@knvb.nl.

Zie ook KNVB.nl