Voetbal en Media...een mooie combinatie

Regelmatig publiceren we het laatste nieuws die we op internet of waar dan ook kunnen vinden. Maar wat gebeurt er in het speelveld? Zoals in het verleden dat we interviews maakten met trainers, kader, opleiders in de amateurvoetbal sport en het betaalde voetbal. Inmiddels mogen we ons verheugen op meer dan 12.000 unieke bezoekers per maand. 

 

Interview

 

Inmiddels hebben we een bureau gevonden die interviews afneemt. Er gebeurt zoveel in de sportwereld dat we daar nu adequaat op in moeten springen. Het lijkt ons geweldig om een interview te houden met diverse belangrijke mensen in het speelveld. Denk aan jeugdvoetbal, senioren voetbal, vrouwenvoetbal maar ook hoe kunnen we het interview zo goed mogelijk wegzetten en blijven ook de interviews staan op de site. Een sponsor van een vereniging mag zich hieraan verbinden De sponsor wordt ook direct opgenomen in onze sportgids.