· 

Roden start met O23 team

De voetbalvereniging Roden start het seizoen 2021/2022 met een O23 selectie team. Dit team zal worden ingeschreven in de nieuwe KNVB competitie die voor deze doelgroep zal worden georganiseerd. Mede door het al twee jaar niet uitspelen van de competities missen jeugdige voetballers (O17/O19) de laatste jaren van deze mooie periode van het leven. Ook de grote overstap van jeugd naar senioren is een reden dat deze nieuwe categorie in het leven word geroepen.

VV Roden ziet dit O23 team als opleidingsteam voor de stap naar de eerste selectie.

Als trainer is Simon Bos aangesteld, Simon was afgelopen jaar verantwoordelijk voor ons tweede elftal en heeft ruime ervaring in het zowel trainen van jeugd als senioren. De jongens die in dit team gaan spelen kunnen ook op zondag aansluiten bij het eerste elftal (indien nodig) De competitie zal zoveel mogelijk op zaterdag worden afgewerkt.

 

Op zondagmorgen ergens voetballen lokt spelers niet echt om te blijven voetballen. VV Roden wil haar jonge spelers de kans bieden te blijven voetballen en wat niet onbelangrijk is, op niveau blijven spelen. Bron vv Roden