Jeugd Eghel en Panningen gaan samenwerken: SJO PEC '20

Eindelijk komt er weer activiteit op de voetbalvelden, de jeugd is namelijk gestart met de Regiocup en hopelijk is dit een voorbode van een nieuw “normaal” seizoen. Als club hebben we natuurlijk niet stilgezeten en achter de schermen is hard gewerkt aan volgend seizoen als de jeugdafdelingen van Egchel en Panningen verder gaan onder de naam SJO PEC’20.

 

Graag had de club het een en ander aan iedereen gepresenteerd middels een gezellige seizoensafsluiting, maar dat is gezien de huidige maatregelen niet mogelijk. Ook speelt de jeugd dus de Regiocup waardoor de zaterdagen in juni reeds ingevuld zijn. Het idee is om in plaats van een afsluiting een spetterende seizoensopening te organiseren en wel (onder voorbehoud) op zaterdag 11 september! 

 

. De tenues zijn inmiddels in bestelling zodat iedereen er tzt weer top uitziet. Dit kan natuurlijk niet zonder alle sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt. Bron sv Panningen