TOPIC: Moet een kind persé op voetbal blijven? Van voetbal af

Ik vind het zo jammer. Mijn zoontje (7) heeft een half jaar met plezier gevoetbald, maar sinds een paar weken vond hij het niet meer leuk. Hij wil gewoon met de bal spelen thuis en buiten voetballen.

Gewoon vrijblijvend dus wanneer hij zin heeft en niet verplicht. Niet oefeningen doen met trainen en geen zaterdagochtendwedstrijden meer. Op zich een duidelijk argument. Na een paar weken volhouden dat hij het echt niet meer wil, mocht hij er natuurlijk af. Maar ik vind het zo jammer! (dat laat ik hem niet merken hoor) Vind het zo'n leuke sport voor een jongetje, dat hele voetbalwereldje vind ik super. Maarja, niks aan te doen en gewoon even slikken en genieten van de tijd die vrijkomt. Want voorlopig wil die op niks anders (naast zijn zwemles).

 

Beetje herkenbaar?