I.v.m. Covid: Vragen en antwoorden omtrent vervolg cursussen en licenties

De uitstelperiode / dispensatieregeling i.v.m. COVID-19 (waar het gaat om de licentieplicht) loopt op 1 juli 2021 af. Trainer-coaches hebben hiermee een jaar extra tijd gehad om ervoor te zorgen dat zijn/haar trainerslicentie op orde is.

 

Hieronder tref je alle informatie waar je als gelicenseerde trainer-coach weet van moet hebben:

 

Naar aanleiding van de corona-situatie is er voor de KNVB breedte-opleidingen een Q&A opgesteld. Hierin worden verschillende vragen over de voortgang van de verschillende opleidingen beantwoord. Mocht er naar aanleiding hiervan nog vragen zijn dan kan je deze stellen aan de opleidingsondersteuner van desbetreffende opleiding.

Deze Q&A zal waar nodig nog uitgebreid of aangepast worden. Voor meer vragen en antwoorden omtrent vervolg cursussen en lincenties? Site KNVB klik hier