vv Hoogenveen: er kan zeven dagen per week gevoetbald worden

Hoogeveen heeft er komend seizoen een elftal bij op de zaterdag. De club versterkt daarmee de insteek dat er zeven dagen per week gevoetbald kan worden. De komst van een derde zaterdagelftal (naast de vier op zondag) was ook noodzakelijk.

 

“Het tweede zaterdagelftal zal komend seizoen meer een prestatie-elftal worden”, vertelt Robert Loupatty. “Bij dit tweede team was al sprake van een zeer brede selectie. Daarnaast moet er ook ruimte zijn om op zaterdag recreatief te kunnen voetballen. Dat is ook belangrijk voor de doorstroming vanuit de jeugd.”

 

Achter de schermen is er de afgelopen periode druk gewerkt om alles te realiseren. “Niet voor iedereen is dat misschien zichtbaar geweest, maar zo zijn er diverse gesprekken gevoerd met de jeugd om te kijken wat hun wensen waren. Daarnaast hebben enkele (oud-leden) aangegeven zich graag aan te sluiten bij dit elftal.”

 

Vanuit de jeugd sluiten diverse spelers aan. Zie bron vv Hoogeveen